Kooien en Benches Maatwerk Levering en Garantie Contact opnemen Over Kelders Kooien

Informatie >> Bench op maat

Kelders Kooien is gespecialiseerd in de productie van autobenches op maat, kamerbench op maat, opnamehokken dierenartsen, autorek hond, inbouw voor hondenuitlaatservice etc. Wij kunnen alles volledig op maat voor u maken.

Tevens hebben wij veel standaard producten:

Voor voorbeelden van wat er mogelijk is met betrekking tot volledig op maat gemaakte benches en hokken klik op de onderstaande links:

Ook voor de inrichting van dierenpensions bieden wij maatwerk kooien of volledig kennels. Kelders kan bij u op locatie komen inmeten en de kooien naar wens en op maat voor u maken.

De meeste autokooien maken wij veelal op maat voor de auto, immers elk model auto is anders en ook elke klant heeft andere wensen. U bent welkom met uw auto in ons bedrijf, om de maten te laten opmeten en zo een kooi naar wens te laten produceren. Ook voor bussen van bijvoorbeeld een hondenuitlaatservice is het mogelijk deze volledig op maat bij ons in te laten bouwen. De bussen kunnen vaak voorzien worden van 6, 7 8, 9 of 10 kooien. Dit is natuurlijk afhankelijk van de afmeting van de bus en de gewenste afmetingen van de kooien.

Bent u in het bezit van een camper of caravan? Ook daarvoor kunt u voor een paneel of kooi op maat bij ons terecht. Wilt u achter in de camper bijvoorbeeld een kooi op maat, of een paneel onder de tafel of tussen een doorgang. Kijk voor de vele mogelijkheden of bel of mail voor meer informatie.

 

 

Let op: U kunt uw auto ook op laten meten bij een inmeetcentrum in Zuid-Holland, bel voor meer informatie en de adresgegevens!