Kooien en Benches Maatwerk Levering en Garantie Contact opnemen Over Kelders Kooien

Informatie >> Autokooien maatwerk

Wanneer u een passende autokooi zoekt, die geschikt is voor 1 of 2 honden, volledig op maat in uw type auto past, met schuine voor en/of achterzijde of volledig recht en met de opties die u kiest, kunt u deze bij ons op maat aanvragen. Heeft u een hondenuitlaatservice en wilt u graag uw bus ingebouwd hebben met meerdere kooien? Ook dit is mogelijk, mail ons voor meer informatie of kijk links in het menu bij "uitlaatservice+leaseplan" . Wilt u liever geen kooi, maar losse panelen ingebouwd? Vraag naar de mogelijkheden. Kijk ook op: 1-vaks autokooi op maat of op 2-vaks autokooi op maat

 

Wij meten uw auto op of maken gebruik van maten in ons bestand. Uw autokooi kan dan volledig naar wens op maat gemaakt worden. U kunt kiezen voor een basismodel, of voor diverse opties. De kooi is licht in gewicht dus u kunt deze makkelijk in en uit de auto tillen. Ook is het in veel gevallen mogelijk de kooi te bevestigen in de auto dmv diverse systemen.

 

U kunt bij ons een prijs opvragen voor zowel een 1-vaks kooi (1 hond) als een 2-vaks kooi (2-honden) een dubbele lade of een enkele lade, evenals meerdere kooien ingebouwd met bijvoorbeeld een lade of opbergbak. De kooien zijn als basis volledig dicht van aluminium met alleen spijlendeurtjes met een grendel. Als opties kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

- antislip rubber mat(ten) op de bodem

- uitschuifbare tussenwand (alleen bij 2-vaks autokooi)

- spijlen in de achterwand (bovenaan, 25cm)

- spijlen in het dak (strook van 25cm)

- grendels met sleutels

- rechte kooien kunnen ook uitgevoerd worden met trespa (wit) plaatwerk

- opbergbak of rand op de kooi

- enkele of dubbele lade onder de kooi

- vluchtdeurtjes of luiken

 

Enkele voorbeelden van volledig op maat gemaakte autokooien: